Op weg met geweldloos verzet

Lastige puber geeft veel stressEen tiener opvoeden kan zo nu en dan een pittige uitdaging zijn. Pubers kunnen behoorlijk onredelijk of dwars zijn. Soms ook ronduit onverschillig en afwerend in hoe ze zich uitdrukken. Je kind is op zoek naar zijn of haar eigen ik en dat gaat niet zonder slag of stoot. Je geduld kan behoorlijk op de proef gesteld worden. Dat kan voor ergernissen en fruaties zorgen. Je wilt graag anders, maar hoe?  Je hebt vast al van alles geprobeerd en je lijkt steeds verder weg te geraken van wat jij belangrijk vindt in de opvoeding en voor de sfeer in huis.

Goede effectieve hulp zou heel welkom zijn. Zodat je het fijne contact met je kind terugkrijgt. Graag help ik jullie daarbij. Tijdens het volgen van de training ‘Op weg met Geweldloos Verzet’ leer je om op een  positieve en krachtige manier weer op ontspannen voet met elkaar te komen staan. Je leert om een grens te stellen en jezelf helder te verwoorden wanneer er sprake is van ontoelaatbaar gedrag. Je helpt je kind om zijn aandeel te zien in situaties en te komen tot passende oplossingen of herstelgebaren, terwijl je tegelijkertijd blijft investeren in de relatie.  Het hanteren van de uitgangspunten van het geweldloos verzet brengt je weer terug bij wat jij belangrijk vindt in de relatie met je puber of adolescent en bij hoe jij vorm wilt geven aan je ouderschap.

Herken je jezelf in één of meer van onderstaande punten:

Onderneem actie!

Zet de stappen die nodig zijn om de rust en ontspanning in jullie gezin terug te brengen.  Je hoeft niet langer radeloos toe te kijken. Ontdek hoe je een stevig fundament legt onder de relatie met je kind, zodat je je weer goed voelt bij wat je doet en zegt.

Wat ga je bereiken?

Inhoud van de training

Door deze training leer je weer grip te krijgen op de situatie met jouw tiener. Dat bevordert uiteraard de rust in jullie gezin. Met de training ‘Op weg met geweldloos verzet’ werk je aan je eigen creativiteit. Je leert om de situatie vanuit nieuwe invalshoeken te bekijken en oefent met hoe je deze inzichten kunt toepassen in je gezinssituatie.

Wat krijg je?

Kosten: € 395,-

Heb je interesse in deze training of heb je vragen? Laat het me weten. Ik help je graag!

Log in