Module Train de trainer

Deze module is ontworpen voor collega’s die goed bekend zijn met het geweldloos verzet en ermee werken in gesprekken met ouders en in gezinnen. Het is belangrijk dat je uitvoerend gezinswerker bent, een gezinscoach, gezinsbehandelaar of systeem therapeutisch werker. Wat ik je te bieden heb, is dat je samen met mij een aantal oudergroepen gaat trainen. Voor jou een mooie kans om je als groepstrainer voor ouders te ontwikkelen en te leren om de methode geweldloos verzet gestructureerd en stap voor stap aan te bieden. 

Graag zou ik er aan willen bijdragen dat er voor ouders op meer plekken een groepstraining aangeboden wordt. Ik ervaar dat het voor ouders een enorme meerwaarde heeft om andere ouders te ontmoeten, die hun verhaal als geen ander begrijpen. Ze gaan ter plekke merken hoe waardevol het is om steun en support te krijgen en te bieden. Dat helpt om, waar nodig, uit het eigen isolement te treden en woorden te geven aan wat er zich bij hen thuis afspeelt. Ik ben er telkens weer getuige van hoe ouders elkaar activeren en stimuleren om onder ogen te zien wat er nodig is om nieuwe bewegingen te maken en moedige stappen te nemen. Met elkaar creëren we een krachtige en veilige leeromgeving waar ouders samen kunnen leren, waarin er ruimte is om elkaar te bevragen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven en te ontvangen.   

Samen komen we verder!

Hoe staat het er voor?

Word je hier enthousiast van en heb je zin om eens een kop koffie te drinken en verder uit te werken wat we mogelijk voor elkaar kunnen betekenen? Je bent maar een klik op onderstaande knop verwijderd van een eerste contact.

Log in